lunes, 10 de diciembre de 2018

Àlex Villa i Hong Wei triomfen al Campionat de Catalunya d'Edats de Ritme Ràpid

Aquest Dissabte 08 de Desembre es va celebrar el Campionat de Catalunya d'Edats a la Pista Coberta d'Atletisme de Sabadell. La Tercera i última competició important de l'any dels Escacs Base a Catalunya organitzat per la Federació Catalana d'Escacs. 


L'Escola del Club d'Escacs Montornés va portar 19 escaquistes en les Categories Sub-8, Sub-10, Sub-12 i Sub-14 amb uns resultats excel·lents que consolida l'Escola aquest 2018 com una de les més llorejades en premis, tant individuals com d'Equips.




L' Àlex Villa i el Hong Wei Zheng, en les categories Sub-8 i Sub-14 van ser els Campions absoluts. Per altra banda, hi havia premis per Equips, sumant els 3 millors resultats de cada Escola en cada Categoria, els petitons del Montornés van revalidar el títol de Sub-8 sent Campions de la Categoría i els Sub-14 van ser Sots-Campions. Destacar també en la Categoria Sub-10 un quart lloc.





Un tancament de temporada espectacular per a la nostra Escola, que continuarà treballant de valent per perllongar aquests èxits al 2019.

No hay comentarios:

Publicar un comentario