martes, 4 de diciembre de 2018

Premiats els i les millors de la temporada en la XVII Nit de l’Esport

(montornes.cat)

El Club Ciclista, els Escacs, el Karate i l’Scooter Freestyle s’han endut els premis individuals a millors esportistes de la temporada. L’equip sènior femení del Triatló i l’infantil kata mixte del Karate han estat considerats els millors conjunts. Els premis a la constància s’han repartit entre l’Handbol, l’Atletisme i el Karate.
Aquest divendres s’han lliurat els premis als millors i a les millors esportistes del municipi de la temporada 2017-2018. La XXVII Nit de l’Esport ha reunit 360 persones a la Carpa Polivalent El Sorralet. A la vetllada s’han repartit 89 premis i 21 diplomes.
Naiara Moreno, del Karate Montornès, i Erik Ávila, d’Scooter Freestyle han estat els millors en categoria sènior. És el quart any que Naiara Moreno és reconeguda com la millor esportista sènior, després d’haver rebut el premi els anys 2013, 2015 i 2017. En la categoria infantil els premis han estat per a Laia Rodríguez, del Club Ciclista Montornès, i per a Àlex Villa, dels Escacs Montornès.
El guardó al millor equip sènior ha estat pel sènior femení del Triatló Montornès, mentre que el premi a millor equip infantil se l’ha endut kata mixte del Karate Montornès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario